Dragičević javno poručuje: Imamo novog svjedoka, od 5. oktobra ubice više neće hodati gradom!

Svi koji ste učestvovali u ubistvu i prije 18. marta idite na dugu robiju zbog ubstva Davida Dragičevića. I danas si rekao da vjeruješ policiji, svaki dan se sve dublje ukopavaš, a to rade u ubice. Tako bi žarko želio da mene napadne sa oružjem ili bez, da vam ja pokažem s kim imate posla i s kim ćete još dugo vremena imati posla – poručio je Dragičević.

 

Imamo i novog svjedoka koji vas je vidio te noći. Da li ga trebam predati vama ili sudstvu? Apsolutno ne. Vi više niste institucija ove zemlje, a uskoro nećete biti ni državljani ove države, rekao je Davor Dragičević na trgu u centru Banjaluke gdje su se 168. dan okupili građani kako bi mu dali podršku u borbi da sazna ko je ubio njegov sina Davida.

 

– Svi koji ste učestvovali u ubistvu i prije 18. marta idite na dugu robiju zbog ubstva Davida Dragičevića. I danas si rekao da vjeruješ policiji, svaki dan se sve dublje ukopavaš, a to rade u ubice. Tako bi žarko želio da mene napadne sa oružjem ili bez, da vam ja pokažem s kim imate posla i s kim ćete još dugo vremena imatu posla – poručio je Dragičević.

 

Dodao je da Davida ne može vratiti, ali može mu vratiti sve ono što mu je obećao.

 

Davor je ponovio da i dalje nije dobio listing poziva sa Davidovog telefona.

 

– Čekam ove sedmice da se potvrdi optužnica. Radite šta hoćete do 5. oktobra, a poslije ćete raditi kako vam Davor i grupa “Pravda za Davida” kaže – istakao je Davor.

 

Zatim je policiji poručio da su plavu uniformu i značku osramotili.

 

– Izbori me ne zanimaju, sa ovakvim stanjem u državi i svaki dan je sve gore i gore. Ponovio je da neće biti izbora ako se ne riješe sva ubistva. Nemamo kome dati vlast. 5 oktobra, dolazim ovdje i ako treba spustiću ruku i neka bude revolucija – poručio je Davor.

 

Ponovio je da od 5. oktobra ubice više neće hodati gradom.

 

alt

(SB/Srpskainfo)

(710)

Dragičević javno poručuje: Imamo novog svjedoka, od 5. oktobra ubice više neće hodati gradom!

About The Author
-