DODIK NA RUBU PAMETI, NAJAVIO ŽESTOKI RAT PROTIV MIGRANATA U NAŠOJ ZEMLJI: “Ono što ćemo ovaj put morati da učinimo U SVIM SELIMA…”

Mi ćemo imati problema te vrste, mada ničim nismo doprinijeli… Mi u Republici Srpskoj, prije svega, moramo da vidimo kako ćemo i šta ćemo, jer na organe BiH u tom pogledu ne možete da računate – rekao je Dodik novinarima.

 

 

 

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da su migranti ozbiljan problem i da će u Republici Srpskoj, ako dođe do većeg priliva, osim angažovanja policije, morati da se izvrši određen oblik organizovanja u naseljenim mjestima.

 

 

 

 

alt– Mi ćemo imati problema te vrste, mada ničim nismo doprinijeli… Mi u Republici Srpskoj, prije svega, moramo da vidimo kako ćemo i šta ćemo, jer na organe BiH u tom pogledu ne možete da računate – rekao je Dodik novinarima.

 

 

On je podsjetio da je i dalje dominantna politika republičke vlasti da migranti ne o ostanu stacionirani u Republici Srpskoj.

 

 

 

 

– Ono što ćemo ovaj put morati da učinimo, ukoliko dođe do većeg priliva migranata, da se organizuju ne samo naša policija i službe nego da to učinimo kroz neki oblik organizovanja u selima, svim mjestima – rekao je Dodik.

 

(SB)

(856)

DODIK NA RUBU PAMETI, NAJAVIO ŽESTOKI RAT PROTIV MIGRANATA U NAŠOJ ZEMLJI: “Ono što ćemo ovaj put morati da učinimo U SVIM SELIMA…”

| Bosna i Hercegovina, Slider, Vijesti |
About The Author
-