Detalji teške nesreće u kojoj je povrijeđen Emir Spahić: Sletjeli s ceste, sumnja se na tešku povredu noge

Trenutno se vrše aktivnosti oko Spahićevog prebacivanja iz bolnice u Trebinju u Klinički centar univerziteta u Sarajevu, saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH…

 

 

13:50  Prema posljednjim informacijama, helikopter je oko 13:45 sati sletio na KCUS i upravo se ukazuje pomoć bivšem kapitenu Zmajeva Emiru Spahiću.

 

13:40 Kako je potvrđeno za Faktor iz više izvora, nesreća se dogodila na sporednom putu u blizini Gacka.

 

Kako saznaje ovaj medij, automobil, u kojem je Spahić bio na mjestu suvozača, sletio je s ceste. On je tom prilikom, kako je najprije utvrđeno, zadobio lakše povrede.

 

Međutim, on se kasnije navodno počeo žaliti na bolove u nozi, te se sumnja da mu je noga slomljena ili je došlo do napuknuća kosti, zbog čega će helikopterom biti prebačen na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

 

U Okružnom tužilaštvu Trebinje kazali su nam da je tužilac obaviješten o saobraćajnoj nesreći, ali budući da je bio samo jedan sudionik, te da se radilo o lakšim povredama, tužilac nije izlazio na uviđaj.

 

U trebinjskoj bolnici su nam kratko rekli da se Spahić nalazi na Odjelu intenzivne njege, te da se očekuje njegov transport za Sarajevo.

 

12:40 Nekadašnji kapiten nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić doživio je noćas tešku saobraćajnu nesreću blizu Gacka.

 

Mada je situacija ozbiljna, Spahić je van životne opasnosti i njegovo stanje je stabilno.

 

Trenutno se vrše aktivnosti oko Spahićevog prebacivanja iz bolnice u Trebinju u Klinički centar univerziteta u Sarajevu, saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

 

(FENA/DEPO PORTAL/mr)

(2336)

Detalji teške nesreće u kojoj je povrijeđen Emir Spahić: Sletjeli s ceste, sumnja se na tešku povredu noge

| Slider, Sport, Vijesti |
About The Author
-