DAVOR DRAGIČEVIĆ PORUČIO SA TRGA: “Hvala časnim pripadnicima MUP RS-a što su mi OTKRILI ISTINU”

Predsjedniče, premijerko RS, vrlo dobro sve znate, ako vam je stalo do ovog trga i naroda imate rok prije izbora, ovdje će biti veliki skup “Pravda za Davida”, treći i zadnji, biće prije izbora. Nije me briga za dozvole nadležnih, poručio je Dragičević.

 

Građani Banjaluke i večeras su se okupili, po 108. put kao podrška Davoru Dragičeviću koji traži istinu i pravdu za sina pokojnog sina Davida Dragičevića.

– Nečasni pripadnici MUP RS su ga ubili i položili u govna. Hvala časnim pripadnicima na novim informacijama – rekao je Davor na početku obraćanja, što je popraćeno aplauzom.

On je poručio nadležnom tužilaštvu da će morati da donese naredbu o pokretanju istragu za organizovano ubistvo Davida Dragičevića.

– Predsjedniče, premijerko RS, vrlo dobro sve znate, ako vam je stalo do ovog trga i naroda imate rok prije izbora, ovdje će biti veliki skup “Pravda za Davida”, treći i zadnji, biće prije izbora. Nije me briga za dozvole nadležnih. Poslije toga spuštamo ruku, mirno i dostojanstveno. Srđane Gajiću, neka ti šef da snajper i dođi ubi Davora Dragičevića. Nisi ti psihopata, tebi su dali pare – poručio je večeras Davor Dragičević sa Trga.

Dragičević je večeras poručio nadležnima da ne smiju da “taknu Davidov trg”.

– Radojičiću, ostali koji obavljate funkcije, ovdje nećete smjeti ništa da taknete, ovo je naša svetinja, trg istine i pravde – poručio je Dragičević.

On je istakao da je 19. marta ugašen “Facebook” profil Davida Dragičevića po prijava da je mrtav, a bio je živ.

– Kako ste znali da je mrtav? Slike su montirane, znam dobro kako je i gdje je pronađen. Ne budete li rekli istinu svjedoci, tretiraću vas isto kao i saučesnike i ubice u oranizovanom ubistvu Davida Dragičevića. Ovdje više nije u pitanju moj sin, već ova djeca. Tražimo istinu i pravdu, život dostojan čovjeka gdje vlada zakon i red. Idemo do kraja – poručio je Davor, nakon čega su prisutni sa podignutom pesnicom otpjevali Davidovu pjesmu “Klinac u getu”.

 

(1063)

DAVOR DRAGIČEVIĆ PORUČIO SA TRGA: “Hvala časnim pripadnicima MUP RS-a što su mi OTKRILI ISTINU”

About The Author
-