CVITANOVIĆ GLUMI ČOVIĆA: “Nećemo dopustiti izmjenu mostarskog Statuta , a da se ne izmijeni…

Lider HDZ 1990. Ilija Cvitanović, govorio je danas na press konferenciji koju je saszvao povodom predstojećih izbora u gradu Mostaru.

 

 

Komentirajući izbornu utakmicu za grad Mostar, Cvitanović je kazao kako HDZ 1990 ima kvalitetne kandidate na listama za zapad, jugozapad i jug, kao i na gradskoj listi.

 

 

Pozvao je predsjednike HDZ-a BiH i SDA na dosljednu provedbu Mostarskog sporazuma o izmjenama Izbornog zakona BiH.

 

 

– Danas kada sve češće dobivamo poruke kako će Hrvati biti zaobiđeni u Domovima naroda i Predsjedništvu Bosne i Hercegovine najozbiljnije tražim od potpisnika Sporazuma u Mostaru oko izmjena Statuta grada Mostara i izmjena Izbornog zakona da taj posao dovedu do kraja, završe izmjene Izbornog zakona kako bismo po izborima u Mostaru mogli izmijeniti i Statut koji će u potpunosti uravnopraviti sve narode u BiH.

 

 

Dakle, odgovornost za izmjene Izbornog zakona je na Draganu Čoviću i HDZ-u BiH kao potpisniku Sporazuma.

 

 

Odgovornost je na Bakiru Izetbegoviću i na stranci SDA i nema prostora za bježanje od onoga sto je potpisano pod medijatorstvom međunarodne zajednice, administracije Europske unije i Amerike.

 

 

Nećemo dopustiti nikome da manipulira Izbornim zakonom , a naša potpora na tom putu je apsolutna i neupitna – zaključio je Cvitanović.

CVITANOVIĆ GLUMI ČOVIĆA: “Nećemo dopustiti izmjenu mostarskog Statuta , a da se ne izmijeni…

| Bosna i Hercegovina, Intervju, Skandal, Slider, Vijesti |
About The Author
-