CECA PRIZNALA – POKAZALA PRSTEN DA SVI VIDE: Evo da li staje na LUDI KAMEN, neće više da krije

Svetlana Ceca Ražnatović nastupila je pred crnogorskom publikom, te je u emisiji “Premijera – Vikend Specijal” priznala da je posebno uživala.

 

 

Toliko lijep koncert, veseo, uživala sam na binu, imala smo neku posebnu koneckiju, toliko lepog sveta, omladine – otkriva pjevačica.

 

 

Nedavno su mediji prenijeli vijest da je zaprošena, kada je na njenom Instagram storiju zasijao prsten.

 

 

Htjela sam da napišem da nisam dobila jedan, nego dva! Mada, gluposti… Ja sam već rekla da se udavati više neću! Mogu ja sebe da zamislim u vjenčanici, ali da pjevam na plejbek. Volim ja da oblačim vjenčanice, osjećam se ljepo u njima, ali da stanem ispred matičara ili popa – teško!

 

 

 

Njen sin, Veljko Ražnatović, nedavno je proslavio 25. rođendan, a putem društvenih mreža čestitale su mu kako Ceca, tako i Anastasija uz dirljive fotogradije, a upravo je on odgovaran kada je pjevačicin odabir garderobe u pitanju.

 

 

On ne voli kad sam ja konzervativnije odevena, pa mi kaže: “Daj bre, šta si se zakopčala do grla, obuci se kao što si se oblačila”. Ja kao i svako žensko volim da lijepo izgledam i da sam dobro obučena, volim da imam lijepe komade. Ako nemam za original, sigurno neću nositi fejk.

 

 

Uvijek sam prije za “no nejm” brend, koji nije poznat, pa da to skockam i da izgleda dobro, nego da kupujem fejk stvari, samo da bi pisalo da je neka marka – priznaje Ceca.

 

 

676-86

 

Nedavno je u javnosti odjeknula vijest da se Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, razvode, a Ceca je prokomentarisala cijelu situaciju, jer se godinama u prijateljskim odnosima sa njima.

 

 

A, to mi je jako žao! Oni su moji divni prijatelji, do zadnjeg momenta sam mislila da će uspjeti da to prevaziđu, ali nekad je i bolje prijateljski razvod, nego brak u kojoj nema više te vrste ljubavi koja je potrebna za očuvanje tog odnosa. Divni su ljudi, znam da će biti i divni roditelji i nakon razvoda, i da će ostati prijatelji kroz život – iskrena je Ražnatovićeva, pa otkriva ko je u njenom domu zaslužen za poklone ispod jelke.

 

 

Ja samo svoj novčanik! I svi veruju u mojoj novčanik! Meni je Ilija, sestrin sin, koji ima osam godina odbrusio nedavno, ja kažem: “Ko ne bude fin, nema poklona, Deda Mraz sve sluša”, a on: “Tetka… Znam ja da si ti Deda Mraz”. Sve sam stekla sama i time se ponosim – zaključuje Ceca u emisiji “Premijera – Vikend Specijal”.

 

 

676-87

 

(Novi.ba)

(31)

CECA PRIZNALA – POKAZALA PRSTEN DA SVI VIDE: Evo da li staje na LUDI KAMEN, neće više da krije

| Foto/Video, Magazin, Skandal, Slider, Vijesti, Život i stil |
About The Author
-