BURNO U PODGORICI: „Ako zaživi, nova vlada Crne Gore će biti pod kontrolom Aleksandra Vučića…“

Potpisom predstavnika Dritana Abazovića i predstavnika Demokrata na današnji sporazum, oni ulaze u otvorenu konfrontaciju sa Zapadnim partnerima, koji su jasno poručili da vladu u kojoj je DF neće smatrati partnerskom – kazao je Vujović.

 

 

Današnjim potpisom, predstavnici Abazovića i Demokrata ulaze u otvorenu konfrontaciju sa zapadnim partnerima, koji su jasno poručili da vladu u kojoj je Demokratski front (DF) neće smatrati partnerskom, poručio je politički analitičar i predsjednik Upravnog odbora Centra za monitoring Zlatko Vujović, nakon dogovora o novoj – staroj parlamentarnoj većini u Crnoj Gori.

 

 

 

 

On je ocijenio da je postizanje dogovora između nekadašnjih koalicionih partnera iznenađenje za crnogorsku javnost i da će, u slučaju da zaživi, nova većina biti “prosrpska i proruska vlada koju će kontrolisati predsjednik Srbije Aleksandar Vučić”.

 

 

 

 

Vujović naglašava da bi ipak trebalo biti oprezan i vidjeti da li će doći do formiranja vlade, “s obzirom da se sa tim nije uspjelo ni nakon posljednjih izbora”.

 

 

– Potpisom predstavnika Dritana Abazovića i predstavnika Demokrata na današnji sporazum, oni ulaze u otvorenu konfrontaciju sa Zapadnim partnerima, koji su jasno poručili da vladu u kojoj je DF neće smatrati partnerskom – kazao je Vujović.

 

 

Vujović: Ako zaživi, nova vlada će biti prosrpska i proruska pod kontrolom Vučića

 

(SB)

(725)

BURNO U PODGORICI: „Ako zaživi, nova vlada Crne Gore će biti pod kontrolom Aleksandra Vučića…“

| Foto/Video, Skandal, Slider, Vijesti |
About The Author
-