BRANISLAV BORENOVIĆ, BIVŠI VOJNIK RATNOG ZLOČINCA RATKA MLADIĆA: “Milanovićeva Hrvatska će još samo 20 dana imati svog čovjeka da vlada RS-om”

“I ne bi bilo iznenađenje da je Milanović, prolazeći kroz Banju Luku, svratio kod svog prijatelja, partnera i agenta Dodika na jednu ‘ljutu’, da se još malo ispričaju i nasmiju”.

 

 

“Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović, veliki prijatelj Milorada Dodika kojeg naziva i svojim saveznikom, danas u Jajcu slavi ‘Maestral’, akciju udruženih snaga HVO i Armije RBiH, u kojoj su ubijali i protjerivali Srbe iz Drvara, Šipova, Jajca, Ključa, Mrkonjić Grada, Petrovca i drugih mjesta. Dan nakon što se bratski grlio sa Dodikom, Milanović slavi zločinačku akciju protiv Srba, a na to ‘veliki Srbin’.

 

 

Dodik, naravno, ćuti. ‘Veliki Srbin’ Dodik je ništa drugo do agent hrvatskih interesa”.

 

 

 

 

Rekao je ovo Branislav Borenović, lider PDP-a, komentarišući, kako je navedeno u saopštenju, “obilježavanje zločinačke akcije „Maestral“ u svjetlu savezničkih odnosa na relaciji Milanović – Dodik”.

 

 

 

 

I ne bi bilo iznenađenje da je Milanović, prolazeći kroz Banjaluku na putu ka proslavi monstruoznog obilježavanja svratio kod svog prijatelja, partnera i agenta Dodika na jednu ‘ljutu’, da se još malo ispričaju i nasmiju.

 

 

I ne čudi ni od nekoga kome je hrvatski most vitalni srpski interes da druguje sa osobom koja je Srbe nazivala šakom jada.

 

 

Pristaje hrvatskom agentu Dodiku da grli one koji predsjedniku Srbije, g. Vučiću, zabranjuju posjetu najvećem srpskom stratištu, Jasenovcu”, rekao je Borenović.

 

 

Poručio je da će “Milanovićeva Hrvatska još samo dvadesetak dana imati svog čovjeka da vlada Republikom Srpskom”:

 

 

“Konačno će sa vlasti otići antinarodni režim, a narodu će služiti ljudi kojima je prvo i jedino na umu interes Republike Srpske i njenih građana”, poručio je Borenović, saopštio je PDP.

 

 

 

(SB)

(1783)

BRANISLAV BORENOVIĆ, BIVŠI VOJNIK RATNOG ZLOČINCA RATKA MLADIĆA: “Milanovićeva Hrvatska će još samo 20 dana imati svog čovjeka da vlada RS-om”

| Bosna i Hercegovina, Foto/Video, Skandal, Slider, Vijesti |
About The Author
-