BORIS TADIĆ NAJAVLJUJE: „Ovako ćemo srušiti s vlasti monstrum-političku strukturu Vučićevog SNS-a…“

Predsjednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić ocijenio je da je ujedinjenje u „novu veliku“ Demokratsku stranku pretpostavka smjene režima Aleksandra Vučića.

 

 

 

On je ocijenio da „samo novoizgrađena oragnizacija sa snažnom političkom infrastrukturom i velikim iskustvima pobjeda i poraza, a ne „ad hock“ pokreti i NVO, mogu srušiti s vlasti monstrum-političku strukturu SNS-a sa 700.000 sljedbenika“.

 

 

„Ko to ne razume, ne zna ništa o politici“, kazao je Tadić za „Blic“.

 

 

Dodao je da je fomiranje zajedničnog poslaničkog kluba SDS-a i DS-a „prvi značajan korak“ ka stvaranju takve organizacije, iza koga bi trebalo da slijedi formiranje svih drugih zajedničkih organa do konačnog ujedinjenja, koje po njegovim riječima, mora da se dogodi što prije.

 

 

Upitan da li ujedinjenje u veliku Demokratsku stranku može biti korak ka izlasku na izbore, Tadić je kazao da to zavisi od političkih okolnosti koje se, kako je ocijenio, mijenjaju iz dana u dan.

 

 

„U tom smislu, ujedinjenje može da bude i korak ka još čvršćoj opredeljenosti za bojkot.

 

 

Međutim, u izuzetno teškim i specifično vanrednim okolnostima jedinstvo opozicije i u toj odluci je od većeg značaja od bilo koje pojedinačne odluke“, naveo je Tadić.

 

 

(487)

BORIS TADIĆ NAJAVLJUJE: „Ovako ćemo srušiti s vlasti monstrum-političku strukturu Vučićevog SNS-a…“

| Foto/Video, Skandal, Slider, Vijesti |
About The Author
-