Bizarna vijest iz Kanade – premijer Trudeau formira ”klimatsku policiju” i gradi misteriozni objekt u šumi

Piše:

 

 

Ako vam se ova vijest čini čudnom ili bizarnom niste sami. Ni mi nismo sigurni o čemu se zapravo radi, i voljeli bismo da imamo više informacija.

 

 

Ali zasad znamo samo da je kanadski portal The Countersignal objavio navodni plan i tlocrt nekakve misteriozne građevine u šumama Kanade koja će biti pod upravom nekakve „klimatske policije“ koju formira Justin Trudeau i bizarnih zakonskih ovlasti koje im daje. U svakom slučaju, ovo je nešto na što ćemo morati obraćati pažnju u budućnosti.

 

 

Ministarstvo okoliša i klimatskih promjena Kanade (ECCC) gradi novi objekt u Winnipegu koji će biti dom za oružarnicu, sobe za ispitivanje, biološke laboratorije, urede za odnose s medijima, “kontrolirane tihe sobe” i obavještajne ustanove.

 

 

Planovi, koje je izradila tvrtka u Winnipegu, otvaraju prozor u buduće planove Trudeaua za provedbu klimatskih promjena.

 

 

Niz hodnik od predviđenih prostorija za “Skladište vatrenog oružja” nalazi se nekoliko soba za dokaze, apartmana za ispitivanje i susjednih soba za snimanje.

 

 

Bizarna vijest iz Kanade - premijer Trudeau formira ''klimatsku policiju'' i gradi misteriozni objekt u šumi 1

 

 

Bizarna vijest iz Kanade – premijer Trudeau formira ”klimatsku policiju” i gradi misteriozni objekt u šumi.

 

 

Prema nedavno objavljenom oglasu na Indeed.com, Ministarstvo traži novačenje/zapošljavanje cijelog bataljuna službenika za klimatsko “onečišćenje”, jedinice unutar hladno nazvane “Uprave za zaštitu okoliša”.

 

 

Ako emitirate previše ugljika ili koristite previše gnojiva, možda ćete biti sami na popisu za odstrel klimatskih fašista.

 

 

Cijeli objekt koji je procurio u The Counter Signal skicirano je da ima više od 50.000 četvornih stopa, u njemu će biti smještene stotine osoblja ECCC-a, a također će biti i dom osoblja za vremensku prognozu.

 

 

Zakon o procjeni utjecaja (IAA), koji je tiho usvojen u posljednjim danima Trudeauove većinske vlade, daje široku ovlast ministarskim “službenicima za provedbu”. No, do sada je malo objašnjeno o tome gdje i kako će klimatska policija biti raspoređena.

 

 

IAA ovlašćuje agente Ministarstva klimatskih promjena da uđu u prostorije bez naloga kako bi „provjerili usklađenost ili spriječili nepoštovanje [Zakona].

 

 

Trudeauova klimatska policija može ući na bilo koju projektnu lokaciju koja utječe na okoliš kako bi snimila fotografije, pristupila računalnim sustavima i komunikacijskim uređajima te “naložila bilo kojoj osobi da stavi u rad bilo koji stroj, vozilo ili opremu na tom mjestu ili da prestane s njim.” Klimatska policija također može u potpunosti zabraniti pristup lokaciji.

 

 

Čini se da nije slučajnost da je ovo oružarstvo klimatske policije postavljeno u središte poljoprivredne proizvodnje u Kanadi. Ova informacija dolazi samo nekoliko dana nakon što su agenti koje je poslao ECCC optuženi za neovlašteni upad na privatno zemljište u Saskatchewanu kako bi prikupili uzorke dušika, što je najnovija meta Trudeauova programa klimatskih promjena.

 

 

Prema riječima zemljoposjednika koji su se suočili s federalnim agentima koji su neovlašteno ulazili na njihovu zemlju, rečeno im je da je svrha njihova dolaska ispitati vodu u poljoprivrednim zemunicama kako bi izmjerili razinu nitrata.

 

 

Trudeauova vlada nedavno je objavila politiku smanjenja upotrebe gnojiva na kanadskim farmama za 30 %. Ovu su politiku naširoko kritizirali poljoprivrednici diljem zemlje i pokrajinske vlade u zapadnim pokrajinama, a protivnici su rekli da će onesposobiti opskrbu hranom.

 

 

Neki promatrači rekli su da postoji razlog za sumnju da su ove akcije prvi koraci u repliciranju napada na poljoprivrednike koji su izazvali široke nemire u Nizozemskoj i drugdje u Europi.

 

 

Iako savezna vlada to još nije potvrdila, postoje nagađanja da će se uzorkovanje vode za koje sada znamo da je u tijeku koristiti kao osnovna mjerenja za provođenje smanjenja upotrebe gnojiva u budućnosti.

 

 

Izvor: thecountersignal.com

(417)

Bizarna vijest iz Kanade – premijer Trudeau formira ”klimatsku policiju” i gradi misteriozni objekt u šumi

| Slider, Vijesti |
About The Author
-