Bila je Karleušina kuma, ubili su čovjeka kog je voljela, a srpska ljepotica danas uživa u braku i u devetom mesecu trudnoće IZGLEDA SAVRŠENO

Srpska ljepotica Ivana Kukrić širu javnost osvojila je tokom brojnih modnih kampanja koje je radila, budući da se modelingom bavila od 17. godine. Godinama unazad živi na relaciji Njujork-Los Anđeles-Beograd.

 

Radila je za najpoznatije modne kreatore i brendove, poput Armanija i Valentima, a pojavljivala se i u brojnim svetskim časopisima. U reklami za poznatu marku maskara “pozajmljivala” je oči popularnoj holivudskoj glumici Hali Beri, prenosi “Bazar”.

 

 

Ivana se u jednom momentu potpuno povukla iz javnosti, a o privatnom životu retko i govori. Zato su mnogi bili iznenađeni kada su saznali da Ivana sa izabranikom, koji se bavi građevinom, čeka dete. Manekenka je u devetu mjesecu trudnoće i uskoro će postati majka devojčice.

– Poslednjih pet godina počela sam da sarađujem sa svojim partnerom, a sada suprugom, koji se bavi građevinom. Tu sam se potpuno pronašla, u dizajnu enterijera – otkrila je manekenka.

 

Inače, Kukrićka je 2004. godine bila kuma na venčanju Jelene Karleuše i Bojana Karića. Tada su bile veoma dobre prijateljice, a početkom ove godine Ivana je ponovo dospela u medije kada je ubijen njena nekadašnja velika ljubav i vjerenik Dragan Trišić (44), zvani Triša.

 

Kako Ivana Kukrić izgleda u devetom mjesecu trudnoće, pogledajte fotografije:

 

 

(269)

Bila je Karleušina kuma, ubili su čovjeka kog je voljela, a srpska ljepotica danas uživa u braku i u devetom mesecu trudnoće IZGLEDA SAVRŠENO

| Foto/Video, Magazin, Slider, Život i stil |
About The Author
-