BEZ DLAKE NA JEZIKU: Ana Kokić priznala šta stvarno misli o Jeleni Karleuši!

Kako kaže, nekoliko predstojećih nedelja za nju će biti naporne, ali našla je zanimljiv način da se izbori s poslovnim obavezama.

 

 

Ana Kokić zakazala je novogodišnji nastup u budvanskoj diskoteci, a kako kaže, veoma se raduje predstojećim praznicima i nastupima kojima će obradovati svoju publiku. Između ostalog pjevačica je otkrila šta misli o kolegici Jeleni Karleuši, da li će uskoro postati član žirija “Zvezda Granda”, ali i zbog čega je morala da uvede stroga pravila za vaspitanje kćerki.

 

Kako kaže, nekoliko predstojećih nedelja za nju će biti naporne, ali našla je zanimljiv način da se izbori s poslovnim obavezama.

-Toliko nastupa sam zakazala da mislim da bi mi najpametniji potez bio da pitam vlasnike kompanija energetskih pića da mi budu sponzori dok traju praznici. Ipak, ne žalim se, drago mi je da što ću raditi puno i ne bi valjalo da je drugačije. Nije da mi je prvi put – kaže kroz smijeh pjevačica i otkriva koliko su tačni navodi da bi uskoro mogla da postane član žirija u “Zvezdama Granda”.

 

– Još nisam razmišljala o tome da budem član žirija nekog muzičkog takmičenja, ali pratim “Zvezde Granda” i sve to mi djeluje zanimljivo. Volim da slušam članove žirija kada komentarišu, jer naprave istinski šou, a publika kraj malih ekrana se zabavi uz njih – priča Kokićeva i otkriva kog člana žirija posebno cijeni.

 

– Jelenu Karleušu volim kao osobu, ali volim i njen stav. Divim se i njenom odnosu prema poslu. Poštujem način na koji radi, na koji se izborila za svoje mjesto na estradi, a mnogo mi se dopada i kako se ponaša kao član žirija. Rado bih sjela pored nje u “Zvezdama Granda” – iskrena je Ana.

 

Uprkos brojnim obavezama, atraktivna pjevačica se trudi da sve bitne praznike provede sa porodicom, a budući da njen suprug Nikola Rađen zbog posla već duže vrijeme živi u inostranstvu, Ana nam je otkrila da je morala da uvede stroža pravila za kćerke.

 

-Još se ništa konkretno nismo dogovarali gdje ćemo provesti praznike, ali najvjerovatnije ćemo ići za Moskvu kod Nikole. Nina i Tea će od februara biti na raspustu, a to je period kada ćemo moći da posjetimo Nikolu – kaže Kokićeva i ističe da je za nju najvažnije obrazovanje njenih mezimica.

 

– Uvijek sam govorila da je škola jedina obaveza moje djece. Jedino što tražim od njih jeste da se to ispoštuju i da na tom polju bude sve kako treba. U tom slučaju, sve može i sva vrata su im otvorena. Drugih briga nemaju i smatram da je to sasvim ispravno. Ako u školi ne ide dobro, naravno, uvodim kazne i to im je to – priča pjevačica koja se ne smatra strogim roditeljom.

 

– Nikola i ja nikada nismo bili strogi roditelji, samo pravedni. Jednostavno, smatramo da je sve stvar dogovora i dobre organizacije. Bez razgovora i zajedničkog dogovaranja, ne bismo mogli da funkcionišemo – zaključuje Ana.

Izvor: Alo.rs.

(48)

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Ana Kokić priznala šta stvarno misli o Jeleni Karleuši!

| Magazin, Slider |
About The Author
-