Bajden se opet pogubio, na konferenciji zazivao ženu koja je poginula: ‘Jackie, jesi li ovdje? Gdje je?‘

Biden je ‘govorio o njezinom nevjerojatnom radu‘, rekla je glasnogovornica Bijele kuće kad su je kasnije upitali o incidentu…

 

 

Američki predsjednik Joe Biden je srijedu na konferenciji o gladi pred svima potražio Jackie Walorski, kongresnicu iz Indiane – koja je poginula u prometnoj nesreći u kolovozu. Biden je, čini se, zaboravio da je preminula, piše Reuters.

 

 

 

 

Joe Biden je zahvalio organizatorima konferencije, a zatim je upitao: ‘Jackie, jesi li ovdje? Gdje je Jackie?‘

 

 

Republikanka Walorski, bila je jedna od četvero predlagatelja zakona kojim se konferencija financira. Poginula je zajedno s dvojicom suradnika početkom kolovoza.

 

 

<p>Joe Biden </p>

 

 

Biden je zatim prešao na drugo pitanje bez da se ispravio.

 

 

Nakon smrti Jackie Walorski, Bijela kuća je objavila Bidenovu izjavu u kojoj se navodi da su on i njegova supruga Jill bili ‘šokirani i ožalošćeni‘ njezinom iznenadnom nesrećom.

 

 

 

 

‘Uistinu užasna i sramotna pogreška‘, napisala je na Twitteru zastupnica Vicky Hartzler, republikanka iz Missourija, govoreći o Bidenovoj zabuni.

 

 

Biden je ‘govorio o njezinom nevjerojatnom radu‘, rekla je glasnogovornica Bijele kuće Karine Jean-Pierre kad su je kasnije upitali o incidentu. Dodala je da je Biden već isplanirao u petak pozvati obitelj poginule kongresnice u Bijelu kuću na potpisivanje zakona. ‘Mnogo je razmišljao o njoj‘, rekla je Jean-Pierre.

 

 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

(357)

Bajden se opet pogubio, na konferenciji zazivao ženu koja je poginula: ‘Jackie, jesi li ovdje? Gdje je?‘

| Foto/Video, Skandal, Slider, Vijesti |
About The Author
-