Adem Zalihić prozvao sarajevsku ulemu što su podstakli džematlije da daju glas Konakoviću

Nakon što su u javnost izašle fotografije čelnih ljudi NiP-a Elmedina Konakovića i Nermina Muzura sa predsjednikom RS-a Miloradom Dodikom sa jedne utakmice, oglasio se Adem Zalihić, član SDA, bivši direktor Zavoda za hitnu medicinsku pomoć.

 

 

Nakon što je Dodik nebrojeno puta izvrijeđao naš narod, negirao bošnjaštvo, govorio da hodža arlauče misleći na ezan, omalovažavao državu Bosnu i Hecegovinu i otvoreno mnogo puta izjavio da je jedini njegov cilj otcjepljenje RS-a, sarajevska ulema (sufijska, selefijska, šitska, tradicionalna) na izborima je podstakla dzematlije da daju glas Konakoviću i NIP-u kako bi imali legitimitet prodati i državu i narod!

 

 

Nigdje NIP nije napravio rezultat osim u Sarajevu, i to jedino uz pomoć uleme i džematlija!

 

 

Svjedočimo to i na ovom i na onom svijetu, poručio je Zalihić.

 

 

 

Elmedin Konaković sinoć je u Laktašima gledao meč ABA lige između Igokee i MZT-a.

 

 

On je iskoristio tu priliku i da razgovara sa predsjednikom SNSD-a Miloradom Dodikom. Inače, Elmedin Konaković je bivši košarkaš, a i Milorad Dodik je veliki ljubitelj ovog sporta.

 

 

 

 

S Elmedinom Konakovićem, tokom utakmice ABA lige koju smo pratili, razgovarao sam i o brzom formiranju Vijeća ministara BiH i da se što prije usvoje strateški dokumenti, kao što je budžet za sljedeću godinu – napisao je Dodik na Twitteru.

 

(Press)

(471)

Adem Zalihić prozvao sarajevsku ulemu što su podstakli džematlije da daju glas Konakoviću

About The Author
-