VUČIĆ U ZAJEČARU PUKAO NAČISTO: „Probajte to da mi uradite sledeće nedelje, svi ćete da letite s posla…“

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je ulaganja u istok Srbije i pozvao građane sa tog i ostalih područja da ne napuštaju zemlju…

 

 

Vučić je istakao da će učiniti sve da niko u Srbiji nema zaradu manju od 30.000 dinara, kakav god posao da radi.

 

On je saopćio da je postignut dogovor sa velikom kompanijom koja će napraviti fabriku u Zaječaru i od januara do juna zaposliti 2.000 ljudi.

 

Vučić je ukazao da Srbija nema velikih problema u ekonomiji i da polako, ali sigurno izlazi iz krize, kao i da se mora ulagati u mir sa Albancima, što je teška borba, prenose beogradski mediji.

 

 

On je najavio gradnju brze saobraćajnica od Paraćina do Boljevca, Zaječara i Vrške Čuke, sa krakom prema Boru.

 

“Preliminarni troškovi pokazuju da će gradnja brze saobraćajnice koštati oko 460 miliona eura, a možda i do 600 milona eura sa dodatnim troškovima”, rekao je Vučić.

 

On je poručio predstavnicima lokalne samouprave, da su oni “u službi naroda”, da moraju da razgovaraju sa građanima, te da se “više ne desi” da na skupovima na kojima govori bude postavljena ograda između funkcionera i naroda.

 

“Nisam prvi put rekao da se ograda skloni, ali je posljednji. Probajte da mi to uradite sljedeće nedjelje u Somboru… Svi ćete da letite s posla”, upozorio je Vučić na mitingu u Zaječaru kojim je završio obilazak Zaječarskog okruga u okviru kampanje “Budućnost Srbije”.

(2870)

VUČIĆ U ZAJEČARU PUKAO NAČISTO: „Probajte to da mi uradite sledeće nedelje, svi ćete da letite s posla…“

| Slider, Vijesti |
About The Author
-