VELIKA AFERA U KATOLIČKOJ CRKVI: Ugledni svećenik šmrkao kokain u sobi punoj nacističkih obilježja!

Svećenik je snimljen na kraju zabave na kojoj se društvo nije baš opajalo vjerom, već uglavnom pivom…

 

 

Soba je puna nacističkih memorabilija, ali oca Stephena Crossana, iskusnog 37-godišnjeg pastira Katoličke Crkve, to ne sprječava da u nju uđe.

 

Dapače, on unutra dolazi na zabavu na kojoj se konzumiraju teške droge.

 

Priču razotkriva britanski Daily Mail koji je objavio i skandaloznu videosnimku oca Stephena kako na razuzdanim orgijama šmrče kokain.

 

Otac Stephen drogu je, piše ovaj britanski tabloid, uzimao tako da ju je ušmrkavao kroz (dosta skromnu) novčanicu od deset britanskih funti.

 

Snimljen je na kraju zabave na kojoj se društvo nije baš opajalo vjerom, već uglavnom pivom. Ali, tvrdi engleski tabloid, droga je bila prvoklasna.

 

Najzabavniji je trenutak u kojem otac Stephen kaže “ne bih trebao” prije nego povuče ozbiljnu “crtu” bijelog praha sa plate koju mu je ponudio prijatelj.

 

Inače, u sobi su se nalazile zastave sa zabranjenim njemačkim orlom, svastike i šeširi za nedozvoljenim obilježjima.

 

Britanski izvori kažu kako je društvo naposljetku izbačeno s partija, ali ih je otac Stephen odlučio ugostiti u svom domu, gdje su orgije nastavljene.

 

Svećenik je sve negirao i kaže da nije nacist, a nacističke memorabilije opisao je kao “relikte povijesti” koje voli prikupljati.

 

Ipak, izvori tvrde kako je dom oca Stephena prepun nacističkih obilježja, ali i da je on na kraju seanse salutirao u nacistički pozdrav.

 

Otac Stephen na kraju se od svega brani depresijom, tvrdeći da je u vrijeme nastanka sporne snimke bio na bolovanju.

 

(811)

VELIKA AFERA U KATOLIČKOJ CRKVI: Ugledni svećenik šmrkao kokain u sobi punoj nacističkih obilježja!

| Foto/Video, Skandal, Slider, Vijesti |
About The Author
-