USLIKALI SU GA NA OVOM MJESTU: Dok je Jelena u teškom stanju, evo šta radi Tošić

Duško Tošić je odložio svoj put u Kinu kako bi bio uz svoju suprugu Jelenu Karleušu, koja prolazi kroz najteže trenutke nakon smrti majke Divne. 

 

 

Duško je u dogovoru sa Draganom Stojkovićem Piksijem uspio da produži boravak u Srbiji.

 

divna-i-jelena

 

Njega je supruga molila da ostane uz nju i on je produžio svoj boravak kako bi joj pomogao da izađe iz depresije.

 

Dok ona pati za majkom, on je maksimalno posvećen njihovim kćerkama Atini i Niki, koje su stigle u Beograd nakon što su nekoliko dana provele u Zrenjaninu kod Duškove sestre, kako ne bi prisustvovale potresnim trenucima zbog smrti njihove bake.

 

jelena-karleusa-dusko-tosic-anotnio-ahel-660x468

 

 – Duško je u septembru zbog očeve smrti odmah doputovao iz Kine, ali se vratio poslije sahrane. Međutim, sada je situacija sasvim drugačija. On je svjestan koliko je njegova supruga loše zbog tragedije koju je doživjela i spreman je na sve da joj pomogne da opet bude ona stara. Duško provodi vrijeme sa njom i djecom, a dugim razgovorima pokušava da je ohrabri i stavi joj do znanja da život ide dalje – otkriva izvor za “Kurir” i dodaje da je Tošić veoma pažljiv prema Jeleni, koja je u veoma teškom psihičkom stanju.

 

dusko-i-jelena

 

Duško je prije dvije večeri uslikan u jednom beogradskom restoranu na večeri sa prijateljima i kćerkama, i tamo se zadržao oko dva sata. Zatim se sa djevojčicama uputio u njihovu kuću na Dedinju, gdje ih je čekala neutješna Jelena, koja već danima dom napušta samo u ranim jutarnjim časovima kada ide da posjeti majčin grob na Novom bežanijskom groblju.

(1844)

USLIKALI SU GA NA OVOM MJESTU: Dok je Jelena u teškom stanju, evo šta radi Tošić

| Foto/Video, Magazin, Slider, Vijesti |
About The Author
-