Marina Tucaković se vratila poslu, pa otkrila nepoznate detalje: A ovo što je rekla za Acu Lukasa i Karleušu

Poznata Marina Tucaković prvi put se nakon borbe za teškom bolešću pred kamerama pojavila na jednoj makedonskoj televiziji, gdje je pored privatnog života i potresnih detalja progovorila i o saradnji sa javnim ličnostima.

 

 

Kako je rekla, saradnja sa Acom Lukasom joj nikada ne pada teško.

 

Najlakše mi je da radim za Acu Lukasa. On ništa n ne zamjera.

 

On zna da ću ja za njega da uradim dobro, da me vuče jer je dileja, a ja volim dileje, ne volim obične ljude. I on samo uzme tekst. Moj muž i Aca se stalno sude. Bila je to neka loša kombinacija sa mojim mužem i sa njim. Ali, i dan danas se oni vole – rekla je Marina.

 

Tucakovićeva je spomenula i Jelenu Karleušu za koju kaže da nije toliko laka za saradnju.

 

– Najteže mi je bilo da radim za one koji mnogo zanovjetaju. U posljednje vrijeme mi Jelena Karleuša dušu vadi oko tih tekstova.

 

Ali opet i ona je nekako ubijeđena da ja njoj želim dobro. I nađemo se na kraju. Haris Džinović je veoma zahtjevan kad se radi, uvijek hoće nešto da mijenja – rekla je Marina iskreno, kao i obično.

 

– Sve manje sam tolerantna, prije svega zato što mislim da znam bolje od njih.

 

 

A znate kakvi su pjevači… Misle da su najpametniji, možda su u pravu ali mislim da znam više od njih. Meni se sviđaju i drugi koji rade ovaj posao, nisam sujetna, ne mislim da sam najbolja – objasnila je Marina.

 

Izvor: Novi.ba

(141)

Marina Tucaković se vratila poslu, pa otkrila nepoznate detalje: A ovo što je rekla za Acu Lukasa i Karleušu

| Foto/Video, Magazin, Slider |
About The Author
-