MAMA ZAVRŠILA U SUZAMA KADA JOJ JE KĆERKA OBJASNILA ZAŠTO SE ŽELI OŠIŠATI

Na stranici MyDonate pojavio se divan tekst o želji djevojčice Imogen da pomogne izgraditi škole u Ugandi

 

 

– Moja kći Imogen ima 8 godina – počinje tekst Abigail Hadfield koja je u ime svoje kćerke Imogen otvorila MyDonate profil. “Imogen je preko prijateljice čula za zakladu Little Princess.

 

Dok sam je stavljala na spavanje rekla mi je “Mama, to je jedna od onih mermaid hair, don’t care situacija. Svi mi uvijek kažu da imam kosu poput sirene, a ja želim da i druga djeca mogu ustati i reći to” i tako je odlučila ošišati svoju kosu i donirati je.”

 

Imogen pušta svoju kosu koju će donirati zakladi Little Princess koja već godinama djeluje u Velikoj Britaniji i izrađuje perike za djecu oboljelu od karcinoma. Međutim, njezina majka Abigail je tada shvatila koliko njezina kći uči i želi pomoći gledajući na televiziji djecu koja žive u siromaštvu. Zato je na stranici MyDonate otvorila profil u njezino ime i odlučila skupiti novac koji će donirati organizaciji Helping Uganda Schools.

 

Donacije su počele prikupljati jučer, 8. siječnja, a glas o akciji se brzo proširio pa su Imogen i Abigail doslovno preko noći prešle svoj cilj od 500 funti odnosno nešto više od 4 tisuće kuna. Donacije će skupljati sve do 23. veljače na stranici MyDonate.

Izvor: Hayat.ba

(124)

MAMA ZAVRŠILA U SUZAMA KADA JOJ JE KĆERKA OBJASNILA ZAŠTO SE ŽELI OŠIŠATI

| Slider, Život i stil |
About The Author
-