Lepi Mića dao dijagnozu Luni: ONA SE KAO MLAD MAJMUN NAVUKLA NA POPULARNOST!

Lajtmotiv učešća Lepog Miće u rijalitiju “Zadruga” bila je borba za brak. On je žestoko kritikovao vezu oženjenog Slobe Radanovića i Lune Đogani, a podržavao je prevarenu suprugu Kristinu Kiju Kockar. Blogerka zajedno sa njim ulazi i u drugu sezonu ovog programa, a evo šta je pjevač rekao na tu temu.

 

 

– Luna je intresentna osoba, uradila je nešto što niko nije uradio do sad u rijalitiju. Po nju neće biti dobro da uđe u “Zadrugu 2”.

 

Ona nema snagu za to. Đoganijeva ne može da pokaže ništa drugačije od onog što je pokazala u prvoj sezoni. Luna je ustvari takva kakva je bila u “Zadruzi 1”. Kako je prošli put pričala da će da pokaže da je divna dama, a onda je pokazala da je daleko od toga. Tako će biti i ovoga puta – kaže Mića i nastavlja:

 

 

– Luna nije obrazovana, nema ona šta da pokaže osim da tu bude u sa nekim muškarcem. Ona je kao dijete ušla u javni život, ne može više bez pažnje, navukla se kao mlad majmun na popularnost. Više ne bira sredstava da bude popularna. Pored toga je lukava i namazana, nije ni malo naivna.

 

 

– Ona nije sposobna da zadrži muškarca. Kiti sebi etiketu lake djevojke. Pravi od sebe brend što je sa oženjenim muškarcima i što ih mijenja. Ona će i u “Zadruzi 2” naći nekog dečka, jer nema šta drugo da ponudi.

 

(Republika.rs)

(155)

Lepi Mića dao dijagnozu Luni: ONA SE KAO MLAD MAJMUN NAVUKLA NA POPULARNOST!

| Foto/Video, Magazin, Skandal, Slider |
About The Author
-