Jelena u teškom stanju, krivi sebe: Srce mi je puklo, umrijeću za mojom mamom!

Jelena Karleuša totalno je slomljena nakon saznanja da je njena majka Divna Karleuša u nedjelju u popodnevnim satima preminula. Pop divu je tragična vijest sačekala po povratku sa nastupa u Beču, a najtužniju vijest saopštili su joj tetka Danijela, i prijatelji Zoran Birtašević i Jovana Dakić. Nakon ovog saznanja, Jelena je kolabirala.

 

 

– Prijatelji su se plašili da saopšte Jeleni u kolima da je Divna preminula, pa su to učinili po povratku u stan, gdje ih je sačekala Divnina rođena sestra Danijela, koja joj je to i saopštila. Jelena je od šoka vrisnula, nakon čega je izgubila svijest. Tada je Hitna pomoć prvi put reagovala i ukazala joj pomoć, ali se njeno stanje nije poboljšavalo ni nakon ukazane pomoći – govori za “Srpski telegraf” dobro obaviješteni izvor i dodaje:

 

 

– Jelena je neutješna, sve vrijeme plače, nemoćna je da ustane i bukvalno je na sedativima. Odbija hranu i vodu i samo ponavlja kako joj je srce puklo i kako će umrijeti za majkom. Krivi sebe što u posljednjim trenucima nije bila uz nju. Jednostavno ne želi da prihvati činjenicu da Divne više nema.

 

Ova saznanja potvrdila je i Dara Bubamara, koja je u ovim teškim trenucima uz drugaricu i pruža joj podršku, kao i riječi utjehe:

 

– Moja Jelena je borac, ali se ja sada plašim za nju. Bila je jako vezana za majku i ne znam kako će njeno srce izdržati ovaj bol. To mi je i rekla kada sam joj izjavila saučešće. Ja sam prošla kroz istu životnu tragediju i tačno znam kako joj je. To je nenadoknadiv gubitak. Divna je bila divna žena, jaka, borac – rekla je Dara.

 

 

Posljednji pozdrav Divni Karleuši prijatelji i porodica uputiće u srijedu u 15:20 časova na Novom bežanijskom groblju.

 

(Republika.rs)

(1188)

Jelena u teškom stanju, krivi sebe: Srce mi je puklo, umrijeću za mojom mamom!

About The Author
-